Jourpartner - webportal för hantverkartjänster

Bli Partner - Hantverkare? Vi Förser er med Jobb!

Jourpartner tar över Sverige med storm!

Anslut dig till oss på vår resa och bli en del av vad som kommer att vara det främsta hantverkarföretaget i Sverige.

Vare sig du är ute efter att öka din inkomst genom jourarbete eller helt enkelt vill komplettera dina dagar med enklare serviceuppdrag, har vi de verktyg som ditt företag behöver för att öka sina intäkter.

Bra betalt

Våra partnerföretag åtnjuter fördelen av en förmånlig grunddebitering, oavsett ärendets snabba lösningstid.

Jour

Våra jourarbete har alltid en startavgift för dig mot slutkund. Våra jobb är oftast under 2 timmar.

Planerat Arbete

Alla våra planerade arbeten har alltid en startavgift mot slutkund. Våra projekt varierar i pris från 5 000 kr till så mycket som 200 000 kr!

Kostnadsfritt

Det tillkommer inga avgifter per uppdrag eller för att samarbeta med oss. Det är helt utan risk!

Jobb direkt i telefonen eller på datorn!

När du arbetar med oss levereras arbetsuppdragen direkt till din telefon, via e-post eller SMS. En detaljerad arbetsorder ger dig all information du behöver om plats, uppgift och mer. Vid avslutat uppdrag fyller du bara i ett enkelt formulär!

Betalt samma dag!

Efter att arbetet är slutfört sker utbetalningen samma dag, och pengarna överförs direkt till ditt bankkonto inom tre dagar! Vi ser också till att du får allt underlag för bokföringen direkt, vilket sparar dig tid!

Att få jobb har aldrig varit lättare!

Slipp oron för att inte ha tillräckligt med arbete för att täcka nästa månadslön. Fokusera på ditt hantverk och överlåt nästan all administration till oss. Vi minskar din administrativa börda betydligt, vilket ger dig mer tid att ägna åt ditt arbete eller din fritid. Genom att samarbeta med oss kan du vara trygg i att arbetsmöjligheterna ständigt flödar din väg, vilket eliminerar osäkerheten kring din ekonomiska framtid. Vi sköter det mesta i bakgrunden, från kundförfrågningar till fakturering, så att du kan koncentrera dig på det du gör bäst.

1. Du får en notis

När Jourpartners kunder efterfrågar assistans, mottar du som hantverkare en notifikation på din telefon om att ett nytt arbetsuppdrag är tillgängligt. Så snart du accepterat uppdraget, tillhandahålls all kundinformation till dig.

2. Utför Jobbet

Det förväntas att du anländer till kunden inom 60 minuter. När du väl är på plats, slutför du arbetet och sedan…

3. Fyll i Order

Markerar ni uppdraget som avslutat genom att använda det formulär vi tillgängliggör för dig.

4. Få Betalt

Efter att du har slutfört arbetet behöver du inte vidta några ytterligare åtgärder; vi hanterar allt i bakgrunden på ett helt automatiskt sätt tills din betalning för det utförda arbetet är säkerställd. Processen är så enkel. På detta sätt frigörs din tid till annat.

KONTAKTA OSS

Fyll i Dina Uppgifter
För Ansökan

Vi ser fram emot att få jobba med er!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.