Jourpartner - webportal för hantverkartjänster

Rörmokare:
Lokala Lösningar för Dina Rörproblem

Vvs med Lokala Rörmokare

Rörmokare som erbjuder flexibla schemaläggningar för att minska väntetiden för dig. Vårt team av auktoriserade rörmokare hanterar alla typer av VVS-arbeten: allt från blandarbyten till stambyten, samt moderna installationer för både ombyggnad och nybyggnation. Vi specialiserar oss även på installation och service av värmepumpar och elpannor, allt för att säkerställa att dina behov möts effektivt och professionellt.

Behöver du en Rörmokare Snabbt?

Vårt rörjour– och VVS jour-team bestående av erfarna rörmokare är alltid tillgängliga för att anpassa sig efter dina önskemål, vilket gör det smidigt för dig att planera ditt VVS-projekt. Genom att erbjuda ett brett utbud av tider, åtar vi oss att tillhandahålla högsta möjliga servicenivå till våra kunder. Våra rörmokare tar sig an uppgifter över hela området, vilket visar vår breda kompetens och flexibilitet inom alla VVS-relaterade arbeten.

Att leverera framstående service och uppnå kundnöjdhet är alltid vår högsta prioritet.

Boka en Rörmokare för alla Behov

I en era där en stark digital närvaro är avgörande, gör Jourpartner det smidigare än någonsin att boka VVS jour och rörmokare med bara några klick. Sedan vi slog upp portarna 2020 har vi utvidgat vårt erbjudande till att omfatta, med ambitionen att förse dig med kvalitetssäkrade och lokala rörmokare direkt till ditt hem. Tack vare Jourpartner kan du snabbt få tillgång till gratis konsultationer antingen via telefon eller chatt, vilket garanterar att du erhåller den assistans du behöver precis när du behöver den.

Att välja Jourpartner ska kännas tryggt

Ditt säkra val av rörmokare specialiserade på att erbjuda rörmokare redo att arbeta när det bäst passar dig, vi erbjuder ett generöst urval av tider över hela området. Vi är stolta över att leverera utmärkt och tillgänglig service, där nöjda kunder alltid är vårt främsta mål.

  • Gratis offert
  • Boka VVS- och rörarbeten på tider som passar dig perfekt
  • Rörjour dygnet runt med våra lokala rörmokare i {city}
  • Pålitliga vvs-installationer och reparationer av auktoriserad vvsare
  • Professionellt utförda jobb till överenskommet pris
  • Möjlighet till rotavdrag när du anlitar rörmokare i {city}

Bli kontaktad på under en minut - Fyll i dina uppgifter här!

VVS och VVSare: Rörmokare med Bred Erfarenhet

Rörmokare

Alla vvs jobb - akuta och planerade.

Rörjour

Behöver du en rörmokare akut?

Bergvärme

Installation & service av bergvärme

Spolbil

Underhåll dina avlopp med stamspolning.

Diskmaskin

Vill du installera en diskmaskin?

Stopp i Avlopp

Har du stopp i avloppet? Ring rörmokare akut!

VVS Jour

Snabbt på plats när du behöver vvs akut!

Avloppsrensning

Spola dina avloppsrör vid akuta ärenden.

Varmvattenberedare

Installation & service året runt dygnet runt.

Tid Samma Vecka

Vår fokus ligger på att erbjuda den högsta servicenivån inom VVS och rörarbeten. Förutom vår rörjour, garanterar vi snabba bokningar av rörmokare, vanligtvis möjliga att få till inom några få dagar, utan onödiga förseningar.

VÅRA PRISER

Rörmokare dygnet runt
365 dagar om året

Rörmokare under
dagen -
Privatperson

2780:-

Inklusive ROT & moms

Akut vvs jour -
Privatperson

3780:-

Inklusive ROT & moms

Akut vvs jourr -
Företag

4320:-

Exklusive moms

Med oss kan du alltid nyttja 30% ROT-avdrag

Rörmokare under
dagen -
Privatperson

2280:-

Inklusive ROT & moms

Akut vvs jour -
Privatperson

3280:-

Inklusive ROT & moms

Akut vvs jour -
Företag

3890:-

Exklusive moms

Med oss kan du alltid nyttja 30% ROT-avdrag

Boka en Rörmokare på ett klick

Våra rörmokare är redo att snabbt ta sig an alla sorters vvs renoveringar. Fortsätt läsa nedan för att upptäcka de vanligaste VVS-arbete vi erbjuder:

Vvs jour

Vi erbjuder vvs jour dygnet runt med lokala rörmokare. Känn dig trygg med att använda våra tjänster, vi utlovar en snabb uttryckning vid akuta vvs ärenden.

Vvs firma som alltid står redo vid akuta fel

Att stå inför ett vattenläckage plötsligt kan väcka stor oro och måste åtgärdas av vår akut vvs jour. Vi är alltid redo 24/7 vid alla typer av rör- relaterade problem. 

varmvattenberedaren läcker

Problem med varmvattenberedaren kan visa sig på olika sätt, inklusive otillräckligt varmt vatten, kallt vatten, eller för varmt vatten. Andra vanliga problem är läckage, missljud, missfärgat vatten eller dålig lukt. För felsökning av varmvattenberedare, värmepanna eller värmepump, erbjuder Jourpartner vvs jour med tips och vägledning. Ibland kan du lösa problemet själv, men i många fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare. Vi gör allt vi kan via telefonen först med rådgivning för att slippa tråkiga kostnader. 

 

Bli kontaktad på under en minut - Fyll i dina uppgifter här!

Rörmokare pris

Vad kostar en rörmokare?
En rörmokare kostar mellan 500-800 kronor i timmen inklusive moms & efter ROT-avdrag.

Vi har en startavgift där det ingår 30 minuters utkörning, och upp till 2 timmars arbete. Därefter räknar vi timpris per påbörjar halvtimme.

Vårt pris för en rörmokare är 4320 exklusive moms. Efter ROT-avdrag är kostnaden 3780 kronor. Vi har en startavgift som varierar beroende på marknadsförhållanden. Läs mer om våra VVS-jourpriser här.

Fyll i dina uppgifter om du hellre önskar att bli uppringd av oss.
En certifierad Rörmokare kontaktar dig inom några minuter!

price-tagCreated with Sketch.
Överkomliga
Priser
100%
Garanti
Tillgänglig
24/7
Bara
Kvalité

Kontakta vår vvs jour

Frågor och funderingar kan uppstå oväntat, kanske mitt under en renovering eller när en ny idé för hemmet dyker upp. Då är det skönt att veta att du kan få svar direkt från kunniga VVSare. Vårt erfarna team står redo att hjälpa dig med expertis och rådgivning, och bäst av allt, konsultationen är helt kostnadsfri. Vi erbjuder interaktiva möten via videosamtal, där du kan visa det område eller den utrustning du behöver hjälp med. Detta gör det möjligt för oss att ge dig mer exakta råd och förslag på lösningar som passar just dina behov. Tveka inte att ta tillfället i akt och prata direkt med en av våra skickliga VVS firma vid en tid som passar dig. Dina VVS projekt är alltid i trygga händer hos oss.

Våra Jourhantverkare

Bli kontaktad på under en minut - Fyll i dina uppgifter här!

Behöver du en hantverkare?

Våra hantverkare täcker hela. För alla lägenheter, småhus, och villor som finns så finns Jourpartner som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare, och rörmokare som kan hjälpa er med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden – och allt däremellan.

Kontakta en hantverkare du behöver nedan:

VVS ARTIKLAR

Senaste nyheter & artiklar om
Rörmokare

Behöver akut hjälp med VVS? Vi erbjuder Sveriges smidigaste VVS-jour som kan bokas inom samma vecka. Vi har redan hjälpt över 2000 kunder i alla regioner, och antalet växer för varje dag! Vi erbjuder VVS-jour dygnet runt, året runt.

Våra Rörmokare finns i hela Sverige

Vi har samlat de vanligaste frågor & svar från våra kunder som vill boka vvs jour

Vanliga frågor & svar till våra
rörmokare

Stopp i avloppet?

Om du har stopp i diskhon eller handfatet finns det några metoder du kan prova själv. Använd bakpulver och ättika, eller bikarbonat/hushållssoda med ättika. Diskmedel och riktigt varmt vatten fungerar också bra. För akut hjälp med att få bort stopp i avloppet, kontakta oss.

Kan man själv byta blandare?

Ja, du kan själv byta blandare om du följer monteringsanvisningarna. Men för mer komplicerade installationer eller vid osäkerhet, rekommenderar vi att du anlitar en professionell rörmokare.

 

Är det tillåtet att dra avlopp i yttervägg?

Det är möjligt att dra avlopp i yttervägg, men det kräver noggrann planering och rätt material. För att säkerställa ett hållbart och korrekt utfört arbete, rekommenderas att anlita en utbildad rörmokare.

 

Kan man dra avlopp själv utan behörighet?

Ja, det är tillåtet att utföra vissa VVS-arbeten själv. Men för att garantera ett hållbart resultat av hög kvalitet, är det bäst att arbetet utförs av en utbildad rörmokare.

 

Får man själv gräva avlopp?

Som fastighetsägare måste du se till att den som anlägger ditt avlopp är sakkunnig. Detta innebär att personen bör ha relevant utbildning eller yrkeserfarenhet. Det är oftast bäst att anlita en rörmokare för avloppsarbeten.

Kan man göra VVS-arbeten själv?

Du får utföra vissa rörarbeten på egna slutna system, som värmesystem eller egen brunn. Vid osäkerhet bör du dock avstå och anlita en professionell. Generellt sett kan du utföra många installationer själv, men vissa arbeten bör utföras av en fackman.

 

Får man själv koppla in blandare?

Du kan själv koppla in en blandare på ett tvättställ enligt monteringsanvisningarna. Men för att byta slangar, dra om rör eller göra större förändringar i badrummet, rekommenderar vi att du kontaktar en auktoriserad rörmokare.

 

Är det tillåtet att skarva avloppsrör i vägg?

Enligt svenska regler ska alla skarvar vara synliga och lättåtkomliga för inspektion. Därför får skarvar inte döljas i väggar, tak eller golv.

 

Hittar du inte svaret på din fråga?

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.