Jourpartner - webportal för hantverkartjänster

Elektriker:
En lokal elektriker nära dig

Elfirma med Lokal Elektriker

Behöver du en pålitlig elektriker? Välkommen till Jourpartners tjänster, där vi erbjuder mer än bara elektriska installationer; vi erbjuder en upplevelse skräddarsydd för dig. Med vår moderna approach garanterar vi inte bara att du kan boka en elektriker enkelt och smidigt, men vi ser även till att våra certifierade elektriker anpassar sig helt efter dina önskemål. Från det ögonblick du ringer oss får du tydliga priser och en offert direkt över telefonen. Vi förstår vikten av flexibilitet i ditt hektiska liv, därför säkerställer vi att du har en bokad elektriker inom en vecka på tider som passar dig perfekt.

Behöver du en Elektriker Snabbt?

Våra lokala elektriker står redo att hjälpa dig med allt från mindre projekt till stora elinstallationer. Genom att välja oss får du inte bara tillgång till expertis och erfarenhet; du väljer en partner som sätter dina behov först. Vi är stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa tjänster snabbt och effektivt, med en kundservice som är anpassad för alla. Vårt engagemang för kvalitet och tillförlitlighet har hjälpt oss att bygga upp en stark kundbas, och vi är ivriga att visa dig varför.

Inbokad Elektriker samma dag

I en tid där digital närvaro är mer avgörande än någonsin, erbjuder Jourpartner en unik möjlighet att enkelt boka elektriker och andra hantverkstjänster med bara några få klick. Sedan vår start 2020 har vi expanderat våra tjänster till att inkludera hela Svergie, med målet att tillhandahålla kvalitetskontrollerade och lokala elektriker till ditt hem. Genom Jourpartner får du snabb tillgång till gratis konsultationer via samtal eller chatt, vilket säkerställer att du får den hjälp du behöver när du behöver den.

Våra Erfarna Elektriker - Alltid Till Din Tjänst

Vårt team av högt kvalificerade och certifierade elektriker strävar efter att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster för att möta alla dina elektriska behov. Vi är stolta över vår erfarenhet och vårt engagemang för att hålla oss uppdaterade om de senaste teknologierna inom elektriska system.

Kom i kontakt med en Elektriker direkt!

Certifierad och Auktoriserad Elektriker

Vår vision är att revolutionera hur elektrikertjänster erbjuds. Vi strävar efter att vara elektrikern som inte bara uppfyller dina förväntningar men överträffar dem. Med Jourpartners elektriker kan du förvänta dig en service som är effektiv, pålitlig och alltid tillgänglig när du behöver den. Vare sig det handlar om en omfattande elinstallation eller mindre justeringar i ditt hem, är vi här för att göra processen så problemfri som möjligt.

Om du letar efter en elektriker, behöver du inte leta längre. Kontakta oss idag för att boka en elektriker som inte bara förstår dina behov utan också har kunskapen och expertisen att säkert och effektivt genomföra ditt projekt.

När behövs en elektriker?

8 saker du får lov att göra själv:
 • Byta trasig proppsäkring och återställa utlöst automatsäkring
 • Byta glödlampor
 • Byta lamphållare
 • Montera skarvsladdar
 • Montera sladdströmbrytare och stickproppar
 • Reparera och byta ut delar i trasiga skarvsladdar och apparatsladdar
 • Byta befintlig strömbrytare för högst 16 A som är placerad i en egen kapsling eller dosa
 • Byta befintligt vägguttag för högst 16 A som är placerat i en egen kapsling eller dosa.
Är du det minsta osäker, tveka inte att kontakta din lokala elektriker! Du kan enkelt boka en elektriker här eller ringa oss på 0722 400 450.
Läs mer på elsäkerhetsverkets hemsida

VÅRA PRISER

Elektriker dygnet runt
365 dagar om året

Eljour under
dagen -
Privatperson

2780:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Privatperson

3780:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Företag

4320:-

Exklusive moms

Med oss kan du alltid nyttja 30% ROT-avdrag

Eljour under
dagen -
Privatperson

2280:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Privatperson

3280:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Företag

3890:-

Exklusive moms

Med oss kan du alltid nyttja 30% ROT-avdrag

Enkelt att Boka en Elektriker

Våra elektriker kan på kort varsel utföra alla typer av elinstallationer. Läs mer nedan för vanliga elarbeten vi utför:

Jourelektriker

Vi erbjuder eljour dygnet runt med lokala elektriker. Känn dig trygg med att använda våra tjänster, vi utlovar en snabb uttryckning vid akuta elfel.

Jordfelsbrytare löser ut

Att jordfelsbrytaren löser ut kan vara jobbigt, det finns en del saker man kan göra för att felsöka en jordfelsbrytare. Våra elektriker är experter på felsökning, men innan du ringer en elektriker kanske du vill prova på att lösa problemet själv för att slippa undan tråkiga kostnader.
Hur man felsöker en jordfelsbrytare

Koppla in en lampa

Här är 5 steg hur du kopplar in en taklampa:

 1. Bryt strömmen till rummet genom att slå ner säkringen eller skruva ut proppen. Är du osäker, kan du bryta strömmen till hela fastigheten via mätartavlan, genom att skruva ut de tre proppar som sitter under elmätaren.
 2. Demontera den befintliga lampan om där finns någon.
 3. Skruva upp fästet till den nya lampan.
 4. Koppla in den nya lampan, (brun/svart = L), (vit/blå = N), (grön/gul = PE).
 5. Montera dit kåpan, och säkerställ att inga trådar sticker ut (petskyddat), funktionstesta sedan din installation. Njut av lyset!

Hur man kopplar en en taklampa

Kom i kontakt med en Elektriker direkt!

Elektriker pris

Vad kostar en elektriker?
En elektriker kostar mellan 500-800 kronor i timmen inklusive moms & efter ROT-avdrag.

Vi har en startavgift där det ingår 30 minuters utkörning, och upp till 2 timmars arbete. Därefter räknar vi timpris per påbörjar halvtimme.

Vårt pris för en elektriker i {city} är 639 kronor i timmen exklusive moms. Efter rot-avdrag är timkostnaden 559kr i timmen. Vi har en startavgift som varierar beroende på hur marknaden ser ut.
Läs mer om våra elektriker priser här

Fyll i dina uppgifter om du hellre önskar att bli uppringd av oss.
En certifierad Elektriker kontaktar dig inom några minuter!
price-tagCreated with Sketch.
Överkomliga
Priser
100%
Garanti
Tillgänglig
24/7
Bara
Kvalité

Prata med en Elektriker

Ibland uppstår frågor och funderingar när man minst anar det – kanske mitt under en renovering eller när en ny idé för hemmet tar form. Då är det tryggt att veta att du kan få svar direkt från kunniga elektriker. Vårt team av erfarna elektriker står redo att bistå dig med expertis och rådgivning, och det bästa av allt, konsultationen är helt kostnadsfri. Vi uppmuntrar till ett interaktivt möte via videosamtal, där du kan visa upp det område eller den utrustning du behöver hjälp med. Detta gör det möjligt för oss att ge dig mer precisa råd och förslag på lösningar som passar just dina behov. Tveka inte att ta tillfället i akt och prata direkt med en av våra duktiga elektriker, på en tid som passar dig. Hos oss är dina elbehov alltid i trygga händer.

Våra Jourhantverkare

Kom i kontakt med en Elektriker direkt!

Behöver du en hantverkare?

Våra hantverkare täcker hela. För alla lägenheter, småhus, och villor som finns så finns Jourpartner som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare, och rörmokare som kan hjälpa er med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden – och allt däremellan.

Elektriker

Våra elektriker befinner sig i hela Skåne och angränsande län. Vi siktar stort och kommer inom snar framtid finnas i flera län!

Eljour

Elinstallation

Elektriker Jour

Rörmokare

Våra Rörmokare befinner sig i hela Skåne och angränsande län. Vi siktar stort och kommer inom snar framtid finnas i flera län!

vvs

vvs jour

rormokare

Rormokare Jour

Spolbil

Vår spolbil befinner sig i hela Skåne och angränsande län. Vi siktar stort och kommer inom snar framtid finnas i flera län!

Spolbil

Spolbil Jour

Snickare

Våra snickare befinner sig i hela Skåne och angränsande län. Vi siktar stort och kommer inom snar framtid finnas i flera län!

Snickare

Glasmästare

Våra glasmästare befinner sig i hela Skåne och angränsande län. Vi siktar stort och kommer inom snar framtid finnas i flera län!

Glasmästare

Låssmed

Vår låssmed befinner sig i hela Skåne och angränsande län. Vi siktar stort och kommer inom snar framtid finnas i flera län!

Låssmed

ELEKTRIKER ARTIKLAR

Senaste nyheter & artiklar om
Elektriker

Behöver en elektriker akut? Vi har sveriges enklaste elektriker att boka inom samma vecka. Vi har redan hjälpt över 2000 kunder i flera regioner och antalet kunder växer för varje dag! Vi erbjuder eljour dygnet runt, året runt. 

Våra elektriker finns i hela området

Vi har samlat de vanligaste frågor & svar från våra kunder som vill boka en elektriker

Vanliga frågor & svar till våra
elektriker

Jag behöver hjälp av en elektriker i Malmö, hur gör jag?

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker som kan hjälpa dig med smått till stort.

Vilka jobb utför vi?

Vi utför alla typer av eljobb. Våra elektriker har bred kunskap inom alla elinstallationer.

 • Eljour
 • Felsökning
 • Belysning
 • Installera elcentral med jordfelsbrytare
 • Elrenovering
 • Besiktning

Läs mer om våra tjänster här

Vilka öppetider har vi?

Vi har öppet dygnet runt, året runt. Vi har snabb utryckning när som helst, dag som natt.Läs mer om våra öppetider här

Har ni auktoriserade elektriker?

Alla våra elektriker är auktoriserade, och ser till att ni får den bästa elstandard som finns.Läs mer om auktorisation här

När måste fakturan betalas?

Privat: Mot faktura 10 dagar eller via swish med OCR märkning

Företag: Mot faktura 30 dagar eller via swish med OCR märkning.

Rot och rut-avdrag

Om du bor i en villa eller en bostadsrätt så kan du utnyttja ROT-avdrag privat. 30% på den totala arbetskostnaden.

Läs mer om ROT och RUT-avdrag hos skatteverket här

Skyddar jordfelsbrytaren utan jord?

Ja, jordfelsbrytaren skyddar trots ojordade uttag. Vid felströmmar mellan nollan och fasen kommer strömmen brytas av jordfelsbrytaren.Läs mer om jordfelsbrytare här

Bör jag byta elcentral?

Om ni idag har en elcentral med smältproppar så är det inte nödvändigt att byta elcentral i vissa fall.De gånger man rekommenderas byta elcentral brukar vara vid en elrenovering, som omfattar total omtrådning av din fastighet samt vid utbyte av alla apparater som strömbrytare och vägguttag.Att installera en jordfelsbrytare till en gammal elcentral kan vara lockande då det är billigast i stunden, men tillkommer dubbelkostnad när det väl blir dags att byta till ny elcentral med automatsäkringar. Då måste man riva gammalt arbete och göra om.Jordfelsbrytare krävs i vissa fallLäs mer om elcentral och jordfelsbrytare här

Hittar du inte svaret på din fråga?

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.