Jourpartner - webportal för hantverkartjänster

Låssmed {city}:
Lokala Lösningar för Dina Rörproblem

Jourpartner - Din Expert på Lås och Säkerhet i {city}

Vi på Jourpartner hjälper dig med allt inom lås: låssmed, låsöppning, låsbyten, reparationer, dörrstängare, passersystem, kodlås, nyckelkopiering, säkerhetsdörrar och gallergrindar. Våra låssmeder arbetar mycket ute hos kunder, men du är givetvis också välkommen att besöka oss i vår låsbutik.

Låsservice med Erfarenhet

Vår låsjour har över 350 uppdrag per månad. Vi erbjuder låssmed jour dygnet runt och hjälper till med bland annat låsöppning, kopiering av nyckel och tillverkning av extranycklar. Hos oss hittar du även passagesystem som digitala fastighetsboxar.

Professionella och Tillförlitliga Låssmeder

Våra kompetenta låssmeder står redo att hjälpa dig när du behöver det. Har du tappat bort nycklarna eller haft inbrott? Har nyckeln fastnat i låset? Genom vår låssmed jour hjälper vi dig snabbt och effektivt. Vi arbetar alltid med högsta kvalitet och miljöhänsyn.

En Låssmed du kan Lita på

Varmt välkommen till oss på Jourpartner! Vi har erfarenhet av snabb och professionell låsservice dygnet runt. Vår erfarenhet av tjänster och produkter inom lås- och passersystem är lång och gedigen. Vi håller oss ständigt uppdaterade på det senaste inom branschen för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna.

Bli kontaktad på under en minut - Fyll i dina uppgifter här!

VVS och VVSare: Rörmokare med Bred Erfarenhet

Rörmokare

Alla vvs jobb - akuta och planerade.

Rörjour

Behöver du en rörmokare akut?

Bergvärme

Installation & service av bergvärme

Spolbil

Underhåll dina avlopp med stamspolning.

Diskmaskin

Vill du installera en diskmaskin?

Stopp i Avlopp

Har du stopp i avloppet? Ring rörmokare akut!

VVS Jour

Snabbt på plats när du behöver vvs akut!

Avloppsrensning

Spola dina avloppsrör vid akuta ärenden.

Varmvattenberedare

Installation & service året runt dygnet runt.

Allt inom Låsservice och Passersystem

Vi är specialister på låsbyte, låsöppning, nycklar, hänglås och passersystem. Våra kunniga medarbetare ger dig alltid snabb service och ett professionellt bemötande, vare sig du besöker oss i butiken eller ringer vår jour. Vi vill att du ska känna att vi är en låsfirma att lita på.

VÅRA PRISER

Rörmokare i {city} dygnet runt
365 dagar om året

Eljour under
dagen -
Privatperson

2780:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Privatperson

3780:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Företag

4320:-

Exklusive moms

Med oss kan du alltid nyttja 30% ROT-avdrag

Eljour under
dagen -
Privatperson

2280:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Privatperson

3280:-

Inklusive ROT & moms

Akut Eljour -
Företag

3890:-

Exklusive moms

Med oss kan du alltid nyttja 30% ROT-avdrag

Söker du en Erfaren Låssmed?

När du står inför en låssituation som kräver omedelbar uppmärksamhet är det viktigt att ha en pålitlig akut låssmed vid din sida. Hos Jourpartner förstår vi vikten av att ge snabb och effektiv service när det verkligen räknas. Våra låssmeder är utbildade och certifierade för att hantera alla typer av låsproblem. När du ringer till oss för låssmed jour, kan du vara säker på att du får hjälp av någon med rätt kunskap och verktyg för jobbet.

Modern Kunskap inom Lås

Yrket som låssmed har utvecklats betydligt från sin traditionella bild. Idag krävs omfattande kunskap och specialisering inom säkerhet för att möta de höga standarder som yrket innebär. Våra låssmeder är certifierade och legitimerade enligt de senaste branschstandarderna för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen och säkerhetslösningarna. Vi kan även montera digitala lås eller dörrstängare till din fastighet.

Kopiera Nycklar hos Jourpartner

Behöver du kopiera nycklar? Vi erbjuder professionell hjälp med nyckelkopiering. Våra nyckelverkstäder är utrustade med moderna nyckelmaskiner som kopierar dina nycklar med största precision. Misstänker du att någon har dina borttappade nycklar? Då rekommenderar vi att du byter lås för säkerhets skull.

Låsbyte och Nyinstallationer

Har du tappat bort dina nycklar eller vill öka säkerheten? Då är det dags att byta lås. Idag är digitala lås som kodlås eller lås som öppnas med hjälp av nyckelbricka väldigt populära. Vissa digitala lås är till och med nätverksanslutna och kan öppnas på distans genom en app. Vi hittar den bästa lösningen för ditt projekt, med allt från säkerhetsrådgivning till installation.

Bli kontaktad på under en minut - Fyll i dina uppgifter här!

Passagesystem och Dörrautomatik

Passagesystem är populära lösningar för företag och bostadsrättsföreningar. Fördelen är inte bara smidigheten utan även möjligheten att styra tillträdet till specifika delar av en fastighet. Vi erbjuder även dörrautomatik och kameraövervakning för att säkerställa högsta säkerhetsnivå.

Fyll i dina uppgifter om du hellre önskar att bli uppringd av oss.
En certifierad Rörmokare kontaktar dig inom några minuter!

price-tagCreated with Sketch.
Överkomliga
Priser
100%
Garanti
Tillgänglig
24/7
Bara
Kvalité

Akut Låssmed

Vi erbjuder akut låssmed tjänster dygnet runt, året runt. Oavsett om du har låst dig ute, tappat dina nycklar eller upplevt ett inbrott, är våra låssmeder redo att hjälpa dig. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp.

 

Våra Jourhantverkare

Bli kontaktad på under en minut - Fyll i dina uppgifter här!

Behöver du en hantverkare i {city}?

Våra hantverkare täcker hela {city}. För alla lägenheter, småhus, och villor som finns i {city} så finns Jourpartner som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare, och rörmokare som kan hjälpa er i {city} med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden – och allt däremellan.

Kontakta en hantverkare du behöver nedan:

VVS ARTIKLAR

Senaste nyheter & artiklar om
vvs jour i {city}

Bor du i {city} och behöver akut hjälp med VVS? Vi erbjuder Sveriges smidigaste VVS-jour som kan bokas inom samma vecka. Vi har redan hjälpt över 2000 kunder i region {city}, och antalet växer för varje dag! Vi erbjuder VVS-jour dygnet runt, året runt.

Vår vvs jour finns i hela {city} området

Vi har samlat de vanligaste frågor & svar från våra kunder som vill boka vvs jour i {city}

Vanliga frågor & svar till våra
rörmokare i {city}

Stopp i avloppet?

Om du har stopp i diskhon eller handfatet finns det några metoder du kan prova själv. Använd bakpulver och ättika, eller bikarbonat/hushållssoda med ättika. Diskmedel och riktigt varmt vatten fungerar också bra. För akut hjälp med att få bort stopp i avloppet, kontakta oss.

Kan man själv byta blandare?

Ja, du kan själv byta blandare om du följer monteringsanvisningarna. Men för mer komplicerade installationer eller vid osäkerhet, rekommenderar vi att du anlitar en professionell rörmokare.

 

Är det tillåtet att dra avlopp i yttervägg?

Det är möjligt att dra avlopp i yttervägg, men det kräver noggrann planering och rätt material. För att säkerställa ett hållbart och korrekt utfört arbete, rekommenderas att anlita en utbildad rörmokare.

 

Kan man dra avlopp själv utan behörighet?

Ja, det är tillåtet att utföra vissa VVS-arbeten själv. Men för att garantera ett hållbart resultat av hög kvalitet, är det bäst att arbetet utförs av en utbildad rörmokare.

 

Får man själv gräva avlopp?

Som fastighetsägare måste du se till att den som anlägger ditt avlopp är sakkunnig. Detta innebär att personen bör ha relevant utbildning eller yrkeserfarenhet. Det är oftast bäst att anlita en rörmokare för avloppsarbeten.

Kan man göra VVS-arbeten själv?

Du får utföra vissa rörarbeten på egna slutna system, som värmesystem eller egen brunn. Vid osäkerhet bör du dock avstå och anlita en professionell. Generellt sett kan du utföra många installationer själv, men vissa arbeten bör utföras av en fackman.

 

Får man själv koppla in blandare?

Du kan själv koppla in en blandare på ett tvättställ enligt monteringsanvisningarna. Men för att byta slangar, dra om rör eller göra större förändringar i badrummet, rekommenderar vi att du kontaktar en auktoriserad rörmokare.

 

Är det tillåtet att skarva avloppsrör i vägg?

Enligt svenska regler ska alla skarvar vara synliga och lättåtkomliga för inspektion. Därför får skarvar inte döljas i väggar, tak eller golv.

 

Hittar du inte svaret på din fråga?

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.